Direct la continutul paginii »

Hospital Mob SRLS.C. HOSPITAL MOB S.R.L., infiintata in anul 2009, avand ca domeniu principal de activitate comercializarea, distribuirea si fabricarea mobilierului medical, beneficiind de parteneriatul cu cele mai prestigioase firme din domeniul mobilierelor medicale.

Firma Hospital Mob si-a propus sa ofere dotare complecta destinate cabinetelor medicale, clinicilor, centrelor medicale si spitalelor, mobiliere medicale de foarte buna calitate, cu aspect placut si modern la preturi accesibile care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Mobilierele medicale sunt bazate pe o tehnologie de fabricatie la nivel mondial, cu solutii tehnice originale  ingenioase si avand un design elegant, capabile sa creeze un ambient deosebit pentru defasurarea actului medical.

Calitatea materialelor utilizate precum si calitatea executiei – fabricatia se desfasoara in sistem de management al calitatii certificat ISO 9001:2000 –  conduc la realizarea unor produse cu o tinuta deosebita, avand  fiabilitate si caracteristice tehnice de utilizare superioare, precum si o durata de viata remarcabila.

Avantaj al flexibilitatii – se pot crea configuratii specifice, culori diverse pentru tapiterii si blaturi – precum si al modularitatii – se poate integra mobilierul creat in structuri deja existente.

Firma Hospital Mob S.R.L. va sta la dispozitie pentru consultanta, configurare si evaluare a necesitatilor Dvs. privind mobilierul medical.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hospital Mob SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Hospital Mob SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hospital Mob SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Hospital Mob SRL


34.396Produse

    1. 2