Direct la continutul paginii »

Crystal Vet & Pet SRLAvand medici specializati in medicina de urgenta si traumatologie, raspundem prompt in stiutatii de criza, dar si pentru transportul pacientilor la clinicile pe care le doresc proprietarii.

In clinica veterinara Crystal Vet se pot efectua consultatii si tratamente pentru marea majoritate a bolilor ce afecteaza animalele de companie.

Ambulantele veterinare Crystal Vet sunt pregatite sa faca fata situatiilor de urgenta ce pot interveni in viata animalelor de companie.

Asiguram asistenta medicala veterinara de urgenta. Dupa stabilizarea pacientului va fi transportat catre cea mai apropiata clinica veterinara contractata de serviciul nostru sau catre medicul curant, daca este cazul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Crystal Vet & Pet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Crystal Vet & Pet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Crystal Vet & Pet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.037