Direct la continutul paginii »

Puls Ambulanta Veterinara SRLServiciul de urgenta pentru animale va sta la dispozitie non-stop, inclusiv week-enduri si sarbatori nationale, dispunand de 3 ambulante echipate la cel mai inalt standard.

Suntem pregatiti pentru a trata cu animale care nu pot fi prinse, agresive si/sau fricoase, dispunand de mijloace umane de imobilizare a animalelor si de o experienta de 6 ani in domeniu. Timpul de raspuns variaza in functie de trafic (perioada zilei), dar si de zona destinatiei.

Serviciul de ambulanta veterinara este dedicat situatiilor in care animalul nu poate fi deplasat si/sau se afla intr-o stare critica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Puls Ambulanta Veterinara SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Puls Ambulanta Veterinara SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Puls Ambulanta Veterinara SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.894