Direct la continutul paginii »

George Construct 2007 SRLÎnfiintata în 2007, s.c. George Construct 2007 s.r.l. este o firma cu capital privat integral românesc .

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului.

Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostrii.

Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa realizam o lucrare de cea mai buna calitate.

George Construct este o firma in dezvoltare, cu o deosebita vointa de a realiza proiecte importante, cu o experienta acumulata in ultima perioada la nivelul conducerii, dispune de personal calificat , cu o vasta experienta , motivat de realizarile obtinute dar si de perspectivele existente.

Strategia de dezvoltare pe termen scurt a firmei include cooptarea de personal nou si formarea acestuia precum si o politica de extindere a sferelor de activitate.

Firma isi desfasoara activitatea în domeniul constructiilor de case din zidarie cu cadre de beton si constructiilor de case din lemn dar si finisajelor constructiilor de orice tip: renovari case, finisaje interioare si exterioare, instalatii sanitare, termice si electrice, executia de acoperisuri simple si mansarde, executia si montarea de tamplarie PVC, aluminiu si rulouri exterioare.

Profesionalismul, serioziatatea, respectul faţă de clienti sunt numai o parte din ceea ce caracterizează activitatea societăţii. Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare.

Acordam atentie fiecarui element al unei constructii si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte, de la zidirea unui perete, la montarea tamplariei sau la modul in care este montata faianta si gresia in baie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale George Construct 2007 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre George Construct 2007 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii George Construct 2007 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.