Direct la continutul paginii »

Opus SRLSocietatea noastră produce în principal BENZI METALICE TRANSPORTOARE SPECIALE, utilizate în Industria de panificatie, sticlarie, tutun, colaborand astfel cu cele mai mari și renumite firme din domeniu, din ROMÂNIA la ora actuala, dar si produse de panificatie si patiserie distribuite în reteaua locală de magazine.

Activind de foarte mult timp in domeniu, serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda, iar pe aceasta cale MULTUMIM CELOR CARE AU COLABORAT CU NOI PINA IN PREZENT.

Produse si servicii:benzi metalice speciale pentru cuptoarele tunel, utilizate in industria de panificatie si patiserie, sticlarie, cauciuc, tutun, hartie si produse de panificatie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Opus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Opus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Opus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.