Direct la continutul paginii »

Tehnoterm Impex SRLTehnoterm Impex S.R.L. din REGHIN, judetul Mures pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Tehnoterm Impex S.R.L.

Si pentru ca Tehnoterm Impex S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Avand 11 angajati, firma noastra produce o gama larga de: instalatii, utilaje pentru produse alimentare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Produse si servicii:instalatii, utilaje pentru produse alimentare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tehnoterm Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tehnoterm Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tehnoterm Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.