Direct la continutul paginii »

Air Tech Solutions SRLImportator al produselor AirTac, Gav Professional, Vesta, etc, Air Tech Solutions va ofera garantia standardelor europene certificate de institutiile abilitate din Italia si Germania, la preturi fara concurenta. Acest lucru este posibil printr-o abordare profesionista a intregului lant logistic ce ne permite sa ne prezentam in fata dumneavoastra cu cel mai bun raport calitate/pret.

Alaturi de portofoliul profesional al companiei, noi, echipa Air Tech Solutions, credem ca oamenii reprezinta cel mai important capital detinut. De aceea investim permanent in dezvoltarea profesionala a colegilor nostri pentru a crea premisele unei dezvoltari de durata. Oamenii si mediul in care ei isi desfasoara activitatea, prin solutiile profesionale oferite, reprezinta un tot unitar al carui scop marturisit este de a crea o simbioza eficienta cu partenerii nostri de afaceri.

Cu intentia clar afirmata de a deveni liderul de piata in domeniu, compania Air Tech Solutions considera ca numai impreuna cu dumneavoastra, partenerul nostru, putem construi o poveste puternica si de succes care sa reprezinte un model de urmat in acest domeniu.

Si nu ne vom opri aici. In cel mai scurt timp veti avea alocata 24 ore/zi, 7 zile/saptamana o echipa mobila de interventie si service utilata la cele mai inalte standarde. Buna functionare a instalatiilor dumneavoastra este prioritatea numarul unu pentru Air Tech Solutions.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Air Tech Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Air Tech Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Air Tech Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.