Direct la continutul paginii »

DOMUS FLEX SRLDomus Flex produce si distribuie in Romania o gama variata de saltele profesionale.

O paleta de douasprezece modele de saltele, de la cele economice pana la cele de lux, este motivul pentru care noi vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege modelul dorit. Astfel, ne putem adresa potentialilor clienti satisfacand toate exigentele acestora.
Pentru confectionarea saltelelor folosim materii prime de inalta calitate, un procent foarte ridicat al acestora provenind din import, Italia. Putem mentiona cateva dintre materiile prime importate: arcuri, pasla, feltru, lana, bumbac, ata etc.
Structura metalica din arcuri bitronconice din otel de carbon confera saltelelor noastre o foarte buna rezistenta in timp, feltru si pasla nu permite saltelelor noastre sa se curbeze in timp, lana are proprietatile corpului uman, iar bumbacul nu lasa corpul sa transpire si sa alunece cearsafurile. Toate aceste materiale sunt in conformitate cu cerintele C.E., avand certificate de calitate si conformitate.

Vorbind de furnizorii interni mentionam ca au fost selectati de catre noi cei mai reprezentativi producatori in domeniu: IMP Valpadana SA, Netex SA, Eurofoam SRL, etc.

De peste 15 ani, Domus Flex se afla pe piata din Romania. Astfel se face ca, pe parcursul anilor, am deschis magazine in toate marile orase ale Romaniei. Avem magazine atat in zona Moldovei, cat si cea a Transilvaniei si Dobrogei: Botosani, Brasov, Bucuresti, Constanta , Iasi, Sibiu,Oradea, Targu-Mures.
Domus Flex este o marca foarte cunoscuta in toata Romania, un simbol al calitatii si promptitudinii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale DOMUS FLEX SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre DOMUS FLEX SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii DOMUS FLEX SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
DOMUS FLEX SRL


18.180Produse

    1. 2

Site-uri web