Direct la continutul paginii »

Bellini Mobila SRLMobila Bellini este mobila in care formele armonioase, detaliile rafinate, varietatile de finisaje si esentele de lemn dispuse delicat, se imbina in confortul celui mai contemporan stil clasic. De ce sa te supui limitarilor impuse de tendintele trecatoare, cand casa ta poate deveni simbolul adevarat al elegantei atemporale? Zona de zi si zona de noapte pot fi mobilate atat cu seturi complete si asortate, cat si cu piese individuale de mobilier care sa completeze amenajarea existenta.

Mobila Bellini se incadreaza atat in stilul clasic cat si cel modern, poate fi realizata la comanda sau poate fi personalizata, fie din lemn masiv fie din lemn partial masiv. Gama de produse include mobilier dining, mobilier living, mobilier dormitor, mobilier birou și mic mobilier. Gama de servicii include design de interior si personal shopper.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bellini Mobila SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bellini Mobila SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bellini Mobila SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.