Direct la continutul paginii »

Sparkle Design SRLSPARKLE DESIGN, asa cum spune si numele este o firma creata din pasiunea pentru design si din dorinta de a va veni in ajutorul dumneavoastra atunci cand aveti nevoie de sfatul unui specialist pentru amenajarea casei sau a oricarui spatiu.

Daca doriti sa va amenajati casa si nu aveti timp sau nu sunteti la curent cu tendintele, noi va putem ajuta, atat cu consultanta cat si cu restul amenajarii. Fiecare spatiu, fiecare colt al casei este de fapt un mic univers care reflecta o parte din modul de viata si personalitatea noastra. Important e sa stim ce si cum sa alegem din multitudinea de oferte existente in materie de design interior.

Aici intervenim noi deoarece cand beneficiezi de ajutor specializat, nimic nu este lasat la intamplare, detaliile sunt atent studiate si rezolvate pentru pastrarea echilibrului intregului ansamblu.

Pentru a va usura munca, noi executam si mobilier la comanda in Romania de cea mai buna calitate si la cele mai accesibile preturi. Mobilierul pe comanda este cea mai buna varianta in amenajare deoarece se poate produce pe dimensiunile spatiului si pe gustul dumneavoastra la preturi mult mai avantajoase decat mobilierul standard.

SPARKLE DESIGN vine in intampinarea dumneavoastra cu o varietate de mobilier accesibila oricui. Arhitectii nostrii va stau la dispozitie cu idei si propuneri de amenajare, care mai apoi devin realitate! Fie ca este vorba despre mobilier facut la comanda sau import Italia, cu SPARKLE DESIGN - visul devine REALITATE.....Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sparkle Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sparkle Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sparkle Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Sparkle Design SRL


18.430