Direct la continutul paginii »

International Freight Transport SRL



Suntem o companie de transport international specializata in transporturi maritime, atat containerizate, FCL, LCL, cat si agabaritice. In afara de transport maritim, putem efectua si transport rutier FTL, LTL, agabaritic, feroviar si transport aerian. Practic, IFT poate raspunde majoritatii necesitatilor de transport pentru companii pe plan international.

Destinatiile noastre principale sunt: America de Nord - SUA, dar datorita unei retele bine organizate de birouri in toata lumea, putem deservi si orice alta ruta internationala.

Pentru IFT, succesul inseamna sa isi cunoasca clientii, sa le cunoasca nevoile de transport si sa le implineasca aceste necesitati prin serviciile si optiunile de transport oferite. Datorita retelei de agenti din majoritatea tarilor lumii, IFT are abilitatea de a transporta door/door. Dar IFT nu se limiteaza la servicii de transport; poate oferi si documentatie si consultanta vamala. De asemenea, asigurarea marfii pe parcursul transportului poate fi oferita tot de catre IFT.

Va rugam nu ezitati sa ne contacti pentru orice alte informatii si solicitari de cotatie.

In speranta unei viitoare colaborari,

Cu stima,
Constantin Misa
Business Development Representative
International Freight Transport S.r.l.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale International Freight Transport SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre International Freight Transport SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii International Freight Transport SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.