Direct la continutul paginii »

Chemomed Intertrading SRLCHEMOMED Intertrading SRL a fost infiintata in anul 2000 cu scopul de a promova si distribui la nivel national, in exclusivitate pe piata romaneasca, produse inovatoare pentru sanatate si frumusete.

Pe langa produsele importate in exclusivitate, compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de alte produse. Astfel oferta noastra completa este compusa din urmatoarele grupe de produse:

Produse si servicii:Cu distributie la nivel national, compania noastra va ofera produse cu adevarat eficiente pentru sanatate si frumusete,ingrijirea parului,ingrijirea tenului.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chemomed Intertrading SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Chemomed Intertrading SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Chemomed Intertrading SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.