Direct la continutul paginii »

Sc Optiven SRLVindem rame ochelari vedere de colectie, lentile pentru ochelari monofocali, bifocali, progresivi, lentile speciale pentru lucrul pe calculator si pentru soferi.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: consultatii oftalmologice computerizate, perimetrie optica computerizata, laser terapie pol anterior. Prelucram lentile si montam ochelari monofocali, bifocali, progresivi.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Firma noastra a achizitionat echipamente de ultima generatie ca: perimetru optic computerizat, laser YAG3, combina oftalmologica completa Coreea. In compania Sc Optiven Srl se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sc Optiven SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sc Optiven SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sc Optiven SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.337