Direct la continutul paginii »

Tramex Transport Si Logistica Impex SCSActivitatea noastra acopera toate tipurile de transport: de la transport frigorific la transport agabaritic si transport standard, incarcarile putand fi facute atat in regim de grupaj cat si la exclusivitate.

In cazuri speciale putem organiza si pune la dispozitie mijloacele de manipulare necesare si putem realiza comunicarea intre toate partile implicate (incarcator, manipulator/motostivuitorist, transportator, destinatar).

Asiguram transport maritim containerizat sau conventional, in mod regulat, intre Europa, Statele Unite, Orientul Mijlociu sau nordul Africii, atat la import cat si la export.

Noi putem sa va asistam in identificarea problemelor si in efectuarea formalitatilor de import/export. Printre acestea se numara : Declaratia Intrastat, Scrisoarea de Credit, Certificat EUR 1 sau Carnet TIR/ATA. Rezolvarea acestora face parte din activitatea noastra zilnica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tramex Transport Si Logistica Impex SCS se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tramex Transport Si Logistica Impex SCS in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tramex Transport Si Logistica Impex SCS, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.