Direct la continutul paginii »

Tornado 2000 SRLTornado 2000 si-a adus aportul pe piata biroticii ,printr-o politica constanta in comertul cu produse de papetarie,fie importind branduri consacrate,fie, de 6 ani ,prin brandul propriu,déjà promovat si cunoscut in toate colturile tarii.


Mentinerea si dezvoltarea societatii in acesti 11 ani a avut la baza statisticile traite pe viu si o cunoastere a mersului pietii prin cerinte si ofertari.

Produsele pe care le oferim pietei ,se adreseaza tururor virstelor si sunt cuprinse in citeva clase principale de papetarie :scoala,office ,profi,hoby.

Secretele de mentinere pe luciul apei a corabiei noastre,vin dintr-o experienta si o chibzuiala in momentele dificile ale existentei societatii romanesti;in vreme buna e usor sa cirmuiesti,dar in ape tulburi si vremuri grele ,e mai greuContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tornado 2000 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tornado 2000 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tornado 2000 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.