Direct la continutul paginii »

Cartexim SRLSC Cartexim SRL, cu sediul în municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, desfăşoară comerţ cu amănuntul al cărţilor, jurnalelor şi articolelor de papetărie.

Ca rezultat al eforturilor depuse în cei 16 ani de activitate, SC Cartexim SRL este singura firmă de difuzare a cărţii din judeţul Ialomiţa, obţinând în anul 2003 diploma de excelenţă şi în anii 2005 si 2007 locul 3 în topul întreprinderilor mici şi mijlocii la nivelul judeţului.

Firma a fost înfiinţată în anul 1993, pe 15 ianuarie, fiind a 33-a înregistrată în acel an, în judeţ.

Activitatea propriu zisă a firmei a început în Slobozia, cu vânzare de cărţi, şi s-a extins în anii următori în toate oraşele şi o parte din comunele judeţului Ialomiţa, având reţele proprii de difuzare a presei, printr-un număr de 20 chioşcuri şi 8 librării.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cartexim SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cartexim SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cartexim SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.