Direct la continutul paginii »

Tim Construct One SRLTim Construct este o societate comerciala cu capital privat avand o experienta de 16 ani in domeniu tamplariei din aluminiu si pvc.

Principala noastra activitate este producerea si montarea de ferestre PVC si aluminiu cu geam termopan, pereti cortina, compartimentari office, placari cu alucobond.

In centrul preocuparilor noastre se afla in permanenta satisfacerea clientului, cautam sa oferim intodeauna solutii specifice, personalizate.

Tim Construct inseamna, de altfel, si un set de servicii complete: nu numai montaj si executie, dar si consiliere, antrepriza si mentenanta.

Calitatea serviciilor noastre este data de profesionalismul si experienta dobandite de-a lungul timpului, de asemenea colaborarea cu cele mai bune firme de profil din domeniu cum ar fi: ALUMIL; REHAU; TROCAL; EUROLINE; WICONA; REYNAERS, iar MACO pentru usi metalice, sa ridice calitatea lucrarilor executate de noi la cele mai inalte standarde.

Tim Construct a realizat o serie de lucrari de calitate printre acestea numaranduse Farmacii Sensiblu, Magazine Miniblue, Alpha Bank, Sediu Mediplus, Compartimentari Office Samsung, Magazine comerciale, bloc locuinte.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tim Construct One SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tim Construct One SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tim Construct One SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.