Direct la continutul paginii »

Doja Automatic SRLIn centrul atentiei noastre este clientul. De aceea toate eforturile noastre au scopul de a surprinde placut prin calitate, promtitudine si rapiditate in executie. Firma DOJA AUTOMATIc pune un accent deosebit pe servicii de consiliere incepand din stadiul de proiect, pana la etapa de service post-garantie.


Suntem o companie infiintata in anul 2007 , specializati in productia, comercializarea si instalarea usilor de garaj sectionale rezidentiale si industriale. De asemenea, comercializam si instalam automatizari pentru usile de garaj, pentru porti batante si culisante, grilaje de protectie, bariere auto, etc.  


Oferta noastra cuprinde o gama variata de produse de cea mai inalta calitate la un pret competitiv, precum si servicii de inalt professionalism. Logistica si personalul de care dispunem ne permit sa raspundem cu aceeasi promtitudine atat solicitarilor pentru lucrari civile cat si celor industriale de anvergura.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Doja Automatic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Doja Automatic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Doja Automatic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Doja Automatic SRL


35.483