Direct la continutul paginii »

Tce 3 Brazi SRL- TCE 3 BRAZI este o companie cu capital integral privat, înfiinţată în 1994 de către Elvira şi Culiţă Tărâţă, specializată în producţia agricolă, creşterea animalelor, prelucrarea produselor de origine animală şi vegetală şi nu în ultimul rând industrializarea lemnului.

- Principala preocupare a companiei TCE 3 BRAZI S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

- Aceste domenii de activitate definesc practic organigrama de funcţionare a holdingului şi asigură o integrare eficientă a producţiei, fiecare dintre aceste departamente având produse finale competitive pe plan naţional şi internaţional.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tce 3 Brazi SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Tce 3 Brazi SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tce 3 Brazi SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.000