Direct la continutul paginii »

Pepinierele Hida SRL- PEPINIERELE HIDA au apărut ca o necesitate pe piața românească având ca obiectiv comercializarea de material săditor pomicol, liber de boli de carantină, dăunători și viroze, din soiuri productive, adaptate condițiilor pedo-climatice din România.

- Pepinierele Hida și-au propus, încă de la înființare, comercializarea pe piața românească a unui material pomicol de bună calitate din producție propie și din cele mai bune pepiniere, din România și din Europa, la un preț mic.

- Vă oferim, în fiecare an, o paletă largă de soiuri timpurii, mijlocii și tardive, care asigură toate cerințele pieții.

- Produse si servicii: pomi fructiferi altoiti (meri, peri, pruni, ciresi, visini, caisi, piersici, gutui), arbusti fructiferi (coacaz, zmeur, agris, mur), stoloni de capsuni, consultantaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pepinierele Hida SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pepinierele Hida SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pepinierele Hida SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.