Direct la continutul paginii »

WNR Nail Art SRLS.C. WNR NAIL ART S.R.L. este unic importator si distribuitor al produselor profesionale pentru manichiura si nail art marca Nail Creation.

Produsele comercializate de noi sunt produse de o calitate deosebita, fabricate in Olanda si SUA, cu o veche traditie pe piata europeana a saloanelor de manichiura, calitate ce ne plaseaza si printre liderii de profil de pe piata romaneasca.

Va punem la dispozitie toata gama de produse necesare realizarii unei manichiuri de exceptie si a unei ingrijiri sanatoase a mainilor.

Catalogul nostru este disponibil in mod gratuit si se obtine prin simpla comanda telefonica.

De asemeni S.C. WNR NAIL ART S.R.L. va ofera suport permanent, de la simple sfaturi prin telefon, pana la organizarea de seminarii gratuite la sediul Dumneavoastra.

Nu uitati de cursurile de unghii false organizate de noi. Mai multe detalii puteti gasi pe scoaladeunghii.ro.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale WNR Nail Art SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre WNR Nail Art SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii WNR Nail Art SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.