Direct la continutul paginii »

Sorel SRLProducator de tiparituri de mari dimensiuni: banner, mesh, backlit, folie autocolanta, blueback paper, citylight, alucobond, plexiglass, foam, PVC rigid, etc

Compania a luat fiinta in anul 1991 in Sibiu, cu capital integral romanesc. Din anul 1997 activitatea firmei s-a orientat  spre reclama - publicitate. De atunci executam diferite reclame, panouri publicitare, bannere, casete si firme luminoase, litere volumetrice, inscriptionari auto, tipar digital, pliante, carti de vizita, etc.

Colectivul firmei noastre este alcatuit dintr-o echipa de oameni tineri, deschisi permanent spre nou, capabili sa se adapteze si sa se implice mereu pentru satisfacerea pretentiilor oricarui client.
Acest lucru a facut posibila stabilirea unor relatii si legaturi de afaceri de lunga durata cu firme de renume de pe piata sibiana si nu numai.

Strategia de dezvoltare pe termen lung ne obliga sa avem stocuri permanente, un personal de înalta calificare si o distributie prompta catre toti clientii nostri.

Din aceste motive am incercat sa tinem pasul cu ultimele tehnologii aparute in domeniu, fapt care se reflecta in dotarea cu utilaje si in calitatea produselor si serviciilor oferite.

 

Prin achizitionarea in perioada octombrie 2008 – septembrie 2009 a unor utilaje de ultima generatie, va putem oferi tipar de mari dimensiuni (banner, mesh, hartie foto, hartie blueback, hartie citylight, folie autocolanta, etc) si finisarea acestora la o foarte buna calitate.

HP SCITEX XP 2750 este un printer de format mare (tipar U.V.), cu latimea de 3,2m ce ofera o calitate de exceptie si productivitate sporita pe aceasi platforma beneficiind de versatilitatea posibilitatii de tipar pe o gama larga de materiale flexibile si rigide. Cu o viteza maxima de 110 metri patrati / ora, tipar U.V. in 4 sau 8 culori, rezolutie reala de 800 x 635 dpi, HP SCITEX 2700 este conceput pentru a servi producatorilor din industria de print de format lat si super-lat.

HP SCITEX XL 1500 este un printer de format mare ce utilizeaza cerneala real solvent, cu latimea de 3,4m ce ofera o calitate buna si productivitate sporita pe materiale flexibile. Viteza maxima de 118 metri patrati / ora, tipar in 4 culori, rezolutie reala de 370x370 dpi, ne ajuta pentru realizarea in timp scurt a lucrarilor de mari dimensiuni.

Utilizarea cernelurilor HP Superme 300 face posibil sa oferim garantie pentru expunerea la exterior de minim 2 ani.

HP 9000 S este un printer foarte versatil ce foloseste cerneala low solvent , cu latimea de 1,6 m si ofera o calitate exceptionala pe materiale flexibile.

Tiparul in 6 culori, la o rezolutie reala de 720x720 dpi, ne permite obtinerea unor rezultate exelente de tipar. Calitatea obtinuta se preteaza atat pentru aplicatii de interior cat si de exterior.

FORSSTROM TX 400 - este o masina de sudura  pentru materiale din PVC care utilizeaza tehnologia CIF. – 2 BUC

KEENCUT EXCALIBUR – este un dispozitiv pentru debitarea materialelor rigide

KEENCUT 3500 – dispozitiv pentru debitarea materialelor din rola.

FLEXA – laminator 1,6 m latime

CAPSATOR MLF – capsatoare automate - 2 BUC

In procesul nostru de productie am implementat un sistem de management al culorilor care ne permite satisfacerea celor mai exigente pretentii.

Dotarea si experienta acumulata ne permite realizarea unor tiparituri de mari dimeniuni de cea mai buna calitate,  in perioade foarte scurte de timp.

Sorel poate deveni si partenerul dumneavoastra, sincer si devotat, motivat de încredere, seriozitate si dornic de colaborare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sorel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sorel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sorel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Sorel SRL


37.562