Direct la continutul paginii »

Service Center Bistrita SRLFirma desfasoara activitati de SERVICE SI VANZARI in domeniul IT&C, avand personal profesionist, specializat pentru a furniza cele mai bune servicii de reparatii si vanzari in special de copiatoare si imprimante din judetul Bistrita-Nasaud.

Strategia noastra de dezvoltare se axeaza pe oferta de servicii profesioniste la calitate constant inalta.

centru de service si reparatii Logitech, HP Compaq, Acer, Sony, Sony-Ericson, Canon, HP Photosmart, Samsung, Motorola, Western Digital, Benq.

IT: notebook-uri, placi de baza, placi de retea, HDD-uri, monitoare CRT/LCD, imprimante, copiatoare, unitati optice, boxe etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Service Center Bistrita SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Service Center Bistrita SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Service Center Bistrita SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.