Direct la continutul paginii »

S.C. Electrokorrekt S.R.L
S.C. Electrokorrekt S.R.L


Firma noastra este specializata in instalatii electrice interioare. Din anul 2003 am reechipat electric peste 300 de apartamente si am remediat instalatiile electrice in peste 1000 de locatii. Dintre acestea din urma peste 400 au fost sedii de firme. Ne ocupam deasemenea cu medierea si depunerea dosarelor la renel, executam centuri de impamantare si facem verificari ale instalatiilor electrice, iar la cererea clientilor eliberam buletine de verificare.

Ca lucrari reprezentative mentionam etajul conducerii firmei philips romania, magazinele citykids, collins, madame, cafeneaua din plaza lujerului. Tot ca lucrare reprezentativa este instalatia de alimentare cu energie + telefonie + date pentru firma filingrom.
Garantia instalatiilor executate de noi este nelimitata in timp datorita sculelor si echipamentelor performante cu care lucram. Santurile in beton pentru instalatii le executam cu masini de canelat cu discuri diamantate insotite de aspiratoare industriale iar gaurile pentru doze le executam cu freze vidia.

Prin colaborarea cu firme recunoscute mondial ca: gewiss, legrand, comtec, obo betterman, moeller, etc., si garantia aparaturii montate este indelungata. Noi ne adresam clientilor ce au deschidere spre nou, performanta si corectitudine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. Electrokorrekt S.R.L se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. Electrokorrekt S.R.L in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. Electrokorrekt S.R.L, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.828