Direct la continutul paginii »

S.C. Loreto Exim S.R.L.S.C.Loreto Exim S.R.L este unicul importator Tatra(autovehicule grele si foarte grele),unic importator Avia(autovehicule intre 6 si 9 tone) si unic importator Magma Alficar(autovehicule multifunctionale pentru intretinere stradala).Societatea noastra asigura servicii de intretinere in garantie si post garantie,piese de schimb originale direct de la producator.

In acelasi timp Loreto Exim SRL poate furniza o gama variata de suprastructuri pe sasiurile sus mentionate: automacarale, autoexcavatoare, autocompactoare de gunoi, autotransportatoare de ciment, pompe de ciment, sararite, capete tractor, remorci si semiremorci, etc

Ca unic importator, societatea noastra asigura pentru clientii nostri, o retea la nivel national
Eventuale amanunte puteti afla vizitand site-ul nostru: tatra.ro sau ne puteti contacta direct la adresa noastra de e-mail.
Va multumim.
S.C. Loreto Exim S.R.L.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. Loreto Exim S.R.L. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. Loreto Exim S.R.L. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. Loreto Exim S.R.L., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.858