Direct la continutul paginii »

S.C. Catalin Construct-Instal SRL-DSC Catalin Construct-Instal SRL-D este o societate comerciala ce se ocupa de: instalatii sanitare; termice si electrice; desfundari; cu sediul in Bucuresti.

Acoperim o gama variata de servicii in domeniu actionand promt la solicitarea dumneavoastra in Bucuresti si in judetul Ilfov NON-STOP.

Eliberam factura si garantie asupra lucrarilor executate. Instalatorii nostrii seriosi si cu experienta in acest domeniu se vor asigura de problemele ivite in apartamentul sau casa dumneavoastra. Din partea noastra beneficiati gratuit de constatarea pretului lucrarii si deplasarea catre dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.C. Catalin Construct-Instal SRL-D se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.C. Catalin Construct-Instal SRL-D in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.C. Catalin Construct-Instal SRL-D, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
S.C. Catalin Construct-Instal SRL-D


14.446