Direct la continutul paginii »

Filaro SRLProduse si servicii:
productie detergenti, sapunuri, mobilier si dispozitive medicale, mobilier service hotel.

Filaro S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor,avand ca obiect de activitate productia de sapunuri,detergenti,mobilier medical si hotelier.

Cu un capital social de 200000 RON si o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de detergenti, materiale de curatenie, sapun lichid, praf de curatat,mobilier sanitar si hotelier, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania avand o experienta de peste 18 ani in domeniu si care isi desfasoara activitatea in spatii proprii de productie iar distributia facand-o ajutorul celor cinci mijloace de transport din dotare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Filaro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Filaro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Filaro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.