Direct la continutul paginii »

Rolem Industrial SRLROLEM si-a anuntat prezenta pe piata echipamentelor industriale de prelucrare a lemnului in anul 1992.


In cei peste 17 ani de experienta a adaugat continuu in portofoliul sau produse noi, astfel incat astazi se poate prezenta in fata clientilor cu o gama completa de utilaje pentru prelucrarea primara si secundara a lemnului.

Avand alaturi parteneri recunoscuti pe piata mondiala in domeniul productiei de echipamente pentru industria lemnului am reusit ca prin ofertele noastre sa garantam calitate, fiabilitate, seriozitate.

Experienta acumulta in timp si dorinta de a oferi fiecarui client cea mai buna solutie referitoare la investitia pe care doreste sa o efectueze, au dus la crerea unui nou produs pe care Rolem il ofera clientilor sai: CONSILIERE TEHNICO-ECONOMICA si PROIECTARE.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rolem Industrial SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rolem Industrial SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rolem Industrial SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.