Direct la continutul paginii »

Kledor Concret SRLFondata in anul 2005 si avand o experienta de 7 ani, Kledor Concret va ofera un portofoliu diversificat si servicii in domeniul acoperitorilor de pardoseala (mocheta, covor PVC, bariere de praf, parchet, etc.) pentru: spatii publice, birouri, business centers, hoteluri, etc.

Produsele noastre sunt achizitionate de la cele mai cunoscute firme din Comunitatea Europeana, cum ar fii:

Maltzahn, Nordpfeil, Grundorf (Germania): mocheta in serie, mocheta in role sau in dale, mocheta cu posibilitati de personalizare, parchet stratificat/laminat


Balta, Tapibel (Belgia): mocheta in serie, mocheta in role sau in dale, mocheta cu posibilitati de personalizare, mocheta tesuta/netesuta, mocheta crosetata, gazon artificialContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kledor Concret SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kledor Concret SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kledor Concret SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.