Direct la continutul paginii »

Rimpar SRLCompania noastra este prezenta pe piata din anul 2001, pornind de la o activitate mica, de familie, am ajuns in cativa ani sa fim o companie care se dezvolta rapid prin munca unei echipe de oameni tineri si dinamici, dornici de a deveni cei mai buni.

Firma noastra ofera urmatoarele servicii:
-consultanta pentru Spalatorie auto si Vulcanizari de la faza de proiect pana la executia finala.
-Consultanta la alegerea dotarilor optime pentru scopul propus
-Reparatii in garantie si postgarantie pentru toate timpurile de utilaje pentru spalatorii auto si vulcanizari inclusive la sediul clientului.

Satisfacerea nevoilor clientilor incercam sa fie obiectivul nostrum principal, construind relatii concrete, directe si oneste cu partenerii nostriContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rimpar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rimpar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rimpar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.199