Direct la continutul paginii »

RHC Royal HotelRHC Royal Hotel Oradea va ofera cazare intr-o ambianta placuta, avand toate utilitatile pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Astfel, punem la dispozitia oaspetilor nostri 42 de locuri de cazare in 21 de camere, fiecare avand un design unic.
RHC Royal Hotel Oradea dispune de  camere single, camere duble  matrimoniale, camere cu paturi separate si apartamente.

Camerele sunt dotate cu balcon, minibar, telefon, cabina dus, bideu, tv prin cablu, internet de tip wireless si prin cablu.

Situat la numai 13 km de granita de vest a Romaniei,  municipiul Oradea, resedinta administrativa a judetului Bihor, ocupa o pozitie central-europeana privilegiata.

Statiunile balneare Baile Felix si Baile 1 Mai, se afla la o distanta de 6 km, respectiv 4 km de RHC Royal Hotel Oradea. Pe langa apele termale recunoscute pe plan international pentru efectele sale terapeutice, in aceasta zona se gaseste o formatiune carstica spectaculoasa, mai exact, un aven cu o adancime de 86 de metri, denumit in zona "Craterul de la Betfia", precum si Paraul termal Peta, cu o vegetatie tropicala unica in Europa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale RHC Royal Hotel se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre RHC Royal Hotel in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii RHC Royal Hotel, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
RHC Royal Hotel


36.694