Direct la continutul paginii »

Pensiunea Puf si StufPuf si Stuf este una dintre cele mai complete pensiuni din Delta Dunarii. Cazare in Delta Dunarii in Dunavatul de jos.
 
 
Delta Dunarii
 
Delta este spatiu unic cu peste 1200 de specii de arbori si plante, cu cea mai bogata fauna ornitologica si ihtiologica de pe continent . In Delta Dunarii sunt peste 300 de specii de pasari, printre care colonii unice de pelicani si aproximativ 100 specii de pesti din care amintim sturionii de la care se obtine pretiosul caviar si heringul de Dunare.
 
Delta Dunarii este, in Europa, este cea mai mare rezervatie de tinuturi umede, cu o suprafata de peste 2.600 km patrati. A fost inclusa in 1990 de catre UNESCO printre rezervatiile biosferei. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pensiunea Puf si Stuf se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pensiunea Puf si Stuf in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pensiunea Puf si Stuf, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Pensiunea Puf si Stuf


35.800Produse

    1. 2