Direct la continutul paginii »

Rc Krasimod SRLPrezenta pe piata produselor de protectie si de lucru, din 1995 S.C. RC KRASIMOD S.R.L. este un partener de incredere care vine in sprijinul clientilor sai cu propuneri si solutii optime.

Astazi suntem in masura sa executam la un inalt nivel calitativ, in diferite modele si din diferite materiale:
-sepci,
-salopete,
-halate,
-combinezoane cu maneci si fara,
-haine vatuite,
-veste vatuite,
-scurte fâs impermeabil,
-manusi lacatusi, sudori, etc;
-veste avertizoare.


Experienta si dotarea cu echipamente adecvate ne permite realizarea unei game diverse de echipamente de protectie, de lucru si acoperitor de cap la preturi accesibile.

Materialele din care se executa aceste produse sunt tesaturi din BBC 100%, amestec BBC cu poliester- tercot,doc, fâs impregnat, piele spalt bovin.


In portofoliul nostru de clienti apar numele unor importante firme din Timisoara si din tara care de-a lungul anilor si cu ajutorul nostru si-au construit o imagine si o reputatie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rc Krasimod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rc Krasimod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rc Krasimod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.525