Direct la continutul paginii »

Calypso SAIn anul 1977 , in satul Peninsula , la 25 de km nord de Constanta s-a infiintat Intreprinderea de Confectii Peninsula . Pana in acel an acolo functiona Penintenciarul Peninsula care a trecut atunci din subordinea ministerului de interne in subordinea ministerului industriei .

In anul 1994 societatea s-a privatizat fiind cumparata de un numar de 62 de actionari dintre angajatii fabricii . In acel an Calypso SA a inceput colaborarea cu cele doua firme din Belgia . Doi ani mai tarziu colaborarea cu ele au dat nastere la cele doua societati mixte care fac parte si in prezent din Calypso SA.

Din acel moment societatea a conuscut o crestere continua de la an la an fiind in prezent cea mai mare fabrica de confecii din judetul Constanta.

Investitiile facute in fiecare an in masini si utilaje performante, dar si seriozitatea ne-au ajutat sa oferim tuturor clientilor nostri produse de cea mai buna calitate si sa respectam toate rermenele de realizare a produselor.

Cea mai mare parte a productiei este destinata femeilor , de la bluze si fuste dintre cele mai simple pana la mantouri si rochii de seara .

Avem o experienta indelungata in executarea unor produse :

camasi ;
bluze ;
top-uri ;
fuste ;
pantaloni ;
rochii ;
sacouri ;
compleuri ;
veste ;
mantouri ;
combinezoane ;
jeans .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Calypso SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Calypso SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Calypso SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.