Direct la continutul paginii »

Rarau Turism SAPentru orice anotimp, societatea comercială RARĂU TURISM SA oferă clienţilor săi - indiferent de cât de pretenţioşi ar fi aceştia - pachete atractive de servicii, care acoperă o gamă extrem de largă de opţiuni: de la turismul religios, cu vizitarea mănăstirilor bucovinene, până la turismul ecvestru.

Societatea comercială "Rarău-Turism" S.A. este de trei decenii gazda primitoare a turiştilor şi drumeţilor sosiţi în inima geografică a Bucovinei româneşti, oraşul dintre Obcini, Câmpulungul Moldovenesc.

Recent modernizat, hotelul pune la dispoziţia vizitatorilor săi 83 camere (single, double şi suites), patru săli de conferinţă (cu capacităţi cuprinse între 12 şi 164 locuri), bar de zi, room-service, restaurant clasic cu o capacitate de 262 locuri, restaurant cu specific naţional ("Şura Bucovineană") cu o capacitate de 80 locuri, parcare păzită, centru de informare turistică.

Hotelul este situat în centrul Municipiului Câmpulung Moldovenesc, în inima Bucovinei, într-un cadru natural deosebit, la poalele masivului Rarău.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rarau Turism SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rarau Turism SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rarau Turism SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.179