Direct la continutul paginii »

Power Chip SRLhip Tuning - optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie electronica in vederea obtinerii unei cresteri de putere cu pana la 30% mai mare pentru motoarele turbo-diesel sau turbo-benzina si 10% pentru motoarele aspirate diesel sau benzina.


Echipamente Chip Tuning - firma noastra este distribuitorul official pentru Europa de Est pentru echipamentele de chip tuning din gama ByteShooter.

Avem pe stoc ByteShooter Basic, ByteShooter Crossfire si ByteShooter Truck in toate cele 3 variante (master, semi-master si slave). De asemenea comercializam si echipamente produse de alte firme ca CMD Technologies, Allientec si DimSport.

Acordam asistenta in vederea achizitionarii echipamentului potrivit pentru afacerea dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Power Chip SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Power Chip SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Power Chip SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.950