Direct la continutul paginii »

Project Svb SRLServiciile noastre se adreseaza oricarui investitor care doreste edificarea unui proiect imobiliar in conditii de calitate si performanta.

Suntem un colectiv tanar, dinamic, cu rezultate practice dovedite si dornic de performante intr-un domeniu de actualitate.

Reusitele noastre de pana acum s-au datorat existentei permanente a unei viziuni globale asupra investitiei, prin corelarea interesului beneficiarilor cu cerintele actuale ale pietei si ale potentialilor clienti.

Oferta noastra este structurata in jurul ideii de management complet al serviciilor specifice de coordonare din domeniul investitiilor imobiliare.

Echipa noastra este in masura sa indeplineasca majoritatea cerintelor si necesitatilor specifice in activitatea de management a proictelor in constructii si turism.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Project Svb SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Project Svb SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Project Svb SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.794