Direct la continutul paginii »

Azzurra Piattaforme SRLAZZURRA PIATTAFORME - societate cu capital integral privat va ofera produse fabricate integral in ITALIA si SPANIA conforme cu ULTIMELE CERINTE SI NORME EUROPENE, iar pentru a ne asigura calitatea serviciilor si produselor oferite am implementat in cadrul firmei noastre un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001: 2001.

AZZURRA ofera solutii la cheie in domeniul accesului si lucrului la inaltime- importul, furnizarea,inchirierea si vanzarea,serviciile si activitatile post garantie(garantie, piese de schimb,post garantie,service, intretinere)buy back, consultanta tehnica si financiara, solutii flexibile de finantare si alte servicii conexe.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Azzurra Piattaforme SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Azzurra Piattaforme SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Azzurra Piattaforme SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.