Direct la continutul paginii »

Pro Vitam SRLNoul cod al muncii (legea nr. 40/2011), aplicabil din 30.04.2011, aduce numeroase modificări în relațiile de muncă dintre angajați și angajatori și, de asemenea, numeroase sancțiuni de ordin pecuniar sau penal.

Noi știm că tratamentul bolilor este cel mai eficient când acestea sunt depistate din timp. De aceea, la centrele Pro punem accent deosebit pentru descoperirea bolilor într-o fază precoce, prin programe diferite de screening, efectuate cu metode ultramoderne (de ex. ecografie 4D, analize laborator de ultimă oră):
depistarea malformațiilor congenitale pentru sugari (malformații cerebrale, cardiace, abdominale, coxo-femurale)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pro Vitam SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pro Vitam SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pro Vitam SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.095