Direct la continutul paginii »

Prosmile Med SRLLoialitatea fata de pacienti si parteneri. Dorim sa construim relatii de lunga durata si stim ca aceasta se bazeaza pe increderea si pe respectul reciproc dovedit pe tot parcursul relatiei medic-pacient inca de la inceput.


Pro Smile Med - cabinet stomatologic in Ploiesti, construit recent, dotat cu aparatura moderna si materiale de ultima generatie, cu o echipa de medici bine pregatiti si pasionati de profesiunea lor, va asteapta intr-un ambient placut, pregatit oricand sa demonstreze calitatea serviciilor oferite.


Politica noastra fata de preturi e urmatoarea: fiecare tratament are pretul lui; inca de la inceput stabilim impreuna cu pacientul un plan de tratament, fiecare pas este explicat, impreuna cu pretul sau exact. Astfel, veti sti in detaliu ce se va intampla pe tot parcursul tratamentului facut la noi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prosmile Med SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prosmile Med SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prosmile Med SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.302