Direct la continutul paginii »

Project Events SRLDorinta de a organiza un eveniment care sa iasa din tiparele obisnuite ale targurilor imobiliare, care sa faca diferenta si care sa revigoreze segmentul imobiliar puternic afectat de criza..

2009 este anul in care Targul Imobiliar PROJECT EXPO a aparut, dar si anul in care a bifat primele 5 editii. In actualul context economic, am reusit sa producem un eveniment de succes ce a crescut de la o editie la alta prin rezultatele sale uimitoare.

Acesta este singurul eveniment imobiliar care a contat din punct de vedere al vanzarilor in prima parte a anului.

Reunirea celor mai puternici dezvoltatori imobiliari alaturi de partenerii din sistemul bancar, stabilirea unor legaturi puternice de cooperare,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Project Events SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Project Events SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Project Events SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.