Direct la continutul paginii »

Nonsens Prod&com SRLProduse si servicii:distractii pentru copii si parinti cu tematica Vestul Salbatic - parc distractii situat langa Cheile Turzii.

Cheia Pony Park este un parc de distractii pentru copii si parinti cu tematica “Vestul Salbatic” situat in Romania,judetul Cluj,comuna Mihai Viteazu,satul Cheia,langa Cheile Turzii!

Peste 60 de ponei&mini-ponei si muuulte alte atractii,o atmosfera deosebita,veniti alaturi de noi intr-o alta lume,va asteptam cu drag!

Alte atractii turistice in apropiere: Cheile Turzii, Valea Ariesului, Salina Turda, Zoo Turda,Lacurile sarate Turda.

Nu ezitati sa ne contactati!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nonsens Prod&com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nonsens Prod&com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nonsens Prod&com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.479