Direct la continutul paginii »

Airsoftmag SRLPunct de referinta pe piata din Romania, Airsoft.ro s-a nascut din pasiunea pentru aceasta activitate si inseamna, calitate, experienta si profesionalism.

Pe langa replici, echipamente si accesorii pentru airsoft in oferta noastra veti gasi si produse pentru autoaparare, vanatoare si pescuit, efecte militare si outdoor.

Ne-am inceput activitatea in 2004 si suntem prima firma din Romania care importa si comercializeaza produse pentru Airsoft.


Noi stim sigur ca vrem sa continuam ce am inceput si sa revolutionam piata din Romania prin calitatea produselor si a serviciilor oferite sa schimbam mentalitati si sa demonstram ca prin munca si seriozitate poti face o schimbare."Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Airsoftmag SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Airsoftmag SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Airsoftmag SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.427