Direct la continutul paginii »

Nemar Real Estate Sud SRLCunoscand foarte bine piata imobiliara din aceasta arie, incercam sa oferim clientilor nostri solutii adecvate cerintelor lor.

Compania noastra si-a propus sa acopere, sub aspectul serviciilor imobiliare, (consiliere imobiliara, intermediere, asistenta juridica, lejeritate in derularea tranzactiilor imobiliare), intreaga zona din sudul Bucurestiului - atat sectorul 4 al orasului cat si judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu.

Ne-am propus sa nu spunem niciodata "nu avem", "nu putem", e.t.c. ..., motiv pentru care echipa lucreaza zilnic pentru intalnirea cu dumneavoastra.

Ne place sa credem ca diferenta intre noi si celelalte companii de profil, care actioneaza in zona, este data de profesionalismul si mai ales, de seriozitatea cu care ne tratam fiecare client, pe de o parte, cat si de efortul conjugat al intregii echipe, pe de alta parte, de a avea in portofoliu o gama variata si cat mai completa de imobile (terenuri, constructii civile, hale industriale, spatii depozitare, etc) destinate pietei imobiliare sub orice forma (vanzare, inchiere, etc).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nemar Real Estate Sud SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nemar Real Estate Sud SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nemar Real Estate Sud SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Nemar Real Estate Sud SRL


31.864