Direct la continutul paginii »

Nanau Oficina Const SRLCreativitate, fiabilitate, inovatie...Sunt valorile ce ne ghideaza de mai bine de 10 ani. Atelier specializat in realizarea si montarea structurilor metalice in sectorul constructiilor si a mecanici.

  • O poveste distincta de cercetare,proiectare tehnica constanta si formare a personalului pentru a asigura, din nou, nivelul de excelenta.
  • Astazi firma noastra poate satisface nevoile fiecarui client: arhitectura, constructii civile, hale industriale, cladiri sau structuri pentru sectorul tertiar, structuri pentru lucrari publice.
  • Datorita know-how-ului castigat pe o varietate de domenii de aplicare (structuri metalice de inginerie mecanica si structuri de otel, cladiri industriale, prefabricate metalice , scari de incendiu, structuri pentru poduri ...), compania ofera solutii competitive pentru proiecte de dimensiuni mediu-mici si rezultate impecabile pentru operatiuni complexe ce necesita o inalta experientaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nanau Oficina Const SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nanau Oficina Const SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nanau Oficina Const SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.