Direct la continutul paginii »

Arman Grup SRLS.C. ARMAN GRUP S.R.L vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastra prin servicii de consultantță de cel mai ridicat nivel, bazate pe viziunea si experiențta specialiștilor nosștri în Securitate sși Sănătate în muncă.

În cei șsapte ani de activitate am reusșit de fiecare dată să ne atingem obiectivele, oferind sigurantță partenerilor nosștri sși întâmpinând cu succes cerințele acestora.

Mai presus de orice, prioritatea noastră este calitatea serviciilor oferite, o rechizită a afacerii noastre atinsă prin numeroasele soluțtii pe care vi le oferim cu acuratetțe, promptitudine sși respect.

Întocmirea documentațtiei SSM
-Instructiuni proprii
-Decizii de numire: a serviciului extern; a medicului de medicina muncii; a lucrătorului care aplica masurile de prim ajutor, de stingere a incendiilor si de evacuare a lucratorilor; a C.S.S.M. și regulamentul de functționare al acestuia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Arman Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Arman Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Arman Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.135