Direct la continutul paginii »

Filtru FT-90Galerie foto

Caracteristici:

dimensiuni: L 9.5”, diametru 2.5”
cartus din carbune activ cu silico-polifosfati
greutate 460 gr.
presiune max.: 125 PSI / 8.6 bar
debit max.: 0.25 GPM / 1 LPM
service: 2600 GAL / 10000 L

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

MD Water SRLCu o experienta incepand din anul 2004 in tratarea apei, compania noastra va poate oferi solutii pentru cele mai multe din problemele legate de calitatea apei. Peste 80% din clientii nostri nu stiu exact sa descrie problemele (asa cum e normal de altfel). Daca dupa discutia initiala cu unul din specialistii nostri nu reusim sa identificam exact problema urmatorul pas este obtinerea unui certificat de calitate a apei (oferim consultanta prin partenerii nostri) dupa care in functie de rezultate ...

87
 1. Post filtru osmoza inversa


  Post filtru osmoza inversa - Treapta 5 de filtrare pentru osmoza inversa. Contine carbune granular activ si reimprospateaza apa ce provine din rezervorul osmozei. Durata de viata 1 an.

 2. Cartus SL10 GAC


  Cartus SL10 GAC - Cartus din carbune granular activ pentru treapta a doua a instalatie de osmoza inversa. Este raspunzator de reducerea clorului, a impuritatilor chimice, gust, miros, culoare etc. Se schimba obligatoriu la 6 luni.

 3. Cartus SL10 PP5


  Cartus SL10 PP5 - Cartus de 10″ pentru osmoza inversa. Fabricat din polipropilena, finete de filtrare 5 microni. Retine rugina, mal, nisip etc. Se schimba la 3-6 luni.

 4. Cartus SL10 PP1


  Cartus SL10 PP1 - Cartus 10″ pentru treapta a 3-a a instalatiei de osmoza inversa. Fabricat din polipropilena, finete de filtrare 1 micron. Finete filtrare 1 micron. Retine praful de carbune eliberat de cartusul de carbune din treapta 2 de filtrare. Se inlocuieste anual.

 5. Membrana Filmtec 50GPD


  Membrana Filmtec 50GPD - Membrana osmoza inversa RO50GPD. Produce pana la 150litri apa/zi. Marca Filmtec Dow Chemical. Produs in USA. Reduce peste 96% din contaminantii prezenti in apa. Durata de viata 2-3 ani.

 6. Cartus BB20 GAC


  Cartus BB20 GAC - Cartus pentru filtru Big Blue cu inaltimea de 55 cm si conexiuni 1″. GAC- mediul de filtrare folosit pentru corectarea parametrilor de Gust, Miros si Culoare, Turbiditate precum si a elimina: Clor liber, Trihalometani (THM’s), Cloroform, Insecticide, Ierbicide, Hidrocarburi aromatice polinucleare ...

Vizualizare profil companie: MD Water SRL