Direct la continutul paginii »

MAX 57 TURISMMax 57 Turism - agentie de turism tour operatoare, va ofera servicii de : cazare in Grecia - Insula Thassos, Grecia continentala, Turcia, Bulgaria, Franta, Italia, Germania, Spania, cazare in hoteluri in Europa si in toate continentele, charter autocar Insula Thassos, charter autocar Turcia, charter avion Turcia, bilete de avion low cost, bilete de avion toate destinatiile, transport cu autocarele proprii in Romania si Europa, balneo - turism in Romania si Europa, organizare de conferinte in Romania si Europa, circuite cu autocarul, circuite cu avionul in Europa si in toate continentele, inchirieri case de vacanta si apartamente in Romania, Europa, si in toate continentele, servicii de consultanta pentru alegerea locatiei de vacanta in functie de preferinte si de bugetul alocat.

Informatii si rezervari:

Telefoane : 

 • Romtelecom : 021 424 31 14 ;
 • Vodafone : 0724 276 150 ; 0724 932 719 ;
 • Orange : 0741 707 191 ;
 • Cosmote : 0764 582 670 ;  
 • e-mail : [email protected] ,  
 • messenger : agentia.max57turism , max57turism
 • site : www.max57turism.ro

  Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MAX 57 TURISM se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre MAX 57 TURISM in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MAX 57 TURISM, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.