Direct la continutul paginii »

Etichetta 2000 Roamania SRLSuntem o firma producatoare de etichete pentru imbracaminte(etichete de compozitie printate, etichete tesute si cartonate, din hartie autoadeziva, etichete pentru jeans), sigili din material plastic(modelul, culoarea, forma dupa cerinta clientului), coduri de bare, fluturasi pistol, panglica pentru agatatoare, pungute pentru rezerva nasturi, precum si etichete pentru MOBILA.

Firma noastra va sta la dispozitie cu servicii de imprimare a etichetelor adezive( nume articol, marime, cod de bare, compozitie, etc.) si a celor textile de compozitie si marime.
 
Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt urmatoarele:
Ø Termenul scadent al platilor facturilor facandu-se de comun acord;
Ø Nu exista minim de cantitate per comanda;
Ø Timp de executie foarte mic;
Ø Reduceri de pret la cantitati mari;
Ø Nu se plateste matrita!

Dupa care, daca dv. considerati ca oferta noastra corespunde cerintelor dv., va rugam sa ne transmiteti confirmarea, urmanad ca noi sa trecem la realizarea de mostre pentru a vedea calitatea produsele noastre. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Etichetta 2000 Roamania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Etichetta 2000 Roamania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Etichetta 2000 Roamania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.