Direct la continutul paginii »

Maco Distribuitor SRLVinde materiale de constructie pentru finisari interioare si exterioare, sisteme de gips carton, sisteme de termoizolare a fatadelor, vopsele, tencuieli decorative, adezivi pentru gresie si faianta, mortare, tencuieli, gleturi.

MACO DISTRIBUITOR a fost infiintata in anul 2002 si vinde materiale de constructii pentru finisaje interioare si exterioare.Este firma romaneasca cu capital integral privat. Dorinta noastra permanenta este sa rezolvam nevoile clientilor nostri oferindu-le solutii complete la un raport calitate - pret foarte bun.


Oferim gratuit consultanta tehnica, demonstratii in santier, probe si mostre (tencuieli si vopsele colorate). Piata tinta este fundamentat pe antreprizele de constructii (pentru lucrari mari) dar nu neglijam nici proiecte mai mici (case unifamiliale).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Maco Distribuitor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Maco Distribuitor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Maco Distribuitor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.